Home / Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Op deze pagina vind je de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Label74, gevestigd aan de Grote Beerstraat 52, 7557 WL te Hengelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Oost Nederland onder nummer 08181542, BTW nummer NL0137315788B01.
Wij stellen een goede relatie met onze klanten op prijs. We maken daarom ook graag duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in deze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je sluit met Label74. Door artikelen bij Label74 te bestellen, geef je tevens aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld conform de Wet Koop op afstand die sinds 1 februari 2001 van kracht is
Prijzen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en hierbij geldt op=op. Je betaalt de prijs die op het moment van bestellen op de website www.label74.nl vermeld staat.
Betaling
Je betaalt je bestelling vooraf via iDeal, via bankoverschrijving of contant bij afhalen. Na je bestelling krijg je een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de standaard verzendkosten. Zodra het bedrag bijgeschreven is op de rekening van Label74, is de bestelling definitief. Indien Label74 binnen 3 werkdagen geen betaling heeft ontvangen, vervalt de bestelling automatisch zonder berichtgeving.
iDeal is betalen via online bankieren. De volgende banken zijn aangesloten bij iDeal: ABN/AMRO, Fortis, ING/Postbank, Rabobank, SNS bank en ASN. Wanneer je niet aangesloten bent bij een van bovenstaande banken, kun je het bedrag overschrijven naar onze rekening: 1457.79.998 t.n.v. Label74.
iDeal biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmogelijkheden:
iDeal is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken Controle en overzicht op de betaling Voor meer informatie zie www.ideal.nl
Verzending / verzendkosten
Wij verzenden in principe altijd met PostNL. In sommige gevallen kiezen wij ervoor een andere verzendbedrijf in te schakelen. Voor verzending van onze producten brengen wij vanaf een bestelbedrag van 25 euro geen verzendkosten in rekening! Persoonlijk afhalen van een bestelling is ook mogelijk in overleg. Voor het verzenden naar het buitenland (Engeland, Duitsland en Belgie) zijn de verzendkosten €9,00. Voor verzenden naar overige landen kun je contact met ons opnemen.
Levering
Je bestelling wordt gemiddeld binnen 1 werkdag na ontvangst van je betaling verzonden. Bij het online gaan van nieuwe collecties en extreme drukte tijdens bijvoorbeeld de feestdagen kan het zijn dat de levertijd iets uitloopt, maar hiervan word je uiteraard (per mail) op de hoogte gesteld. Over de verzending van de bestelling wordt een e-mail gestuurd.
Wij doen zaken met gerenommeerde verzendbedrijven. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending blijft Label74.nl aansprakelijk tot aflevering van het pakket.
Ruilen en Retour
De kleding wordt retour genomen mits:
Binnen 7 werkdagen via mail of per telefoon aangegeven wordt dat het artikel retour gestuurd gaat worden. De kleding nog in originele staat van verzending is, de kleding dient ongedragen, netjes opgevouwen, ongewassen en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes (indien van toepassing), labels en strikjes terug gestuurd te worden.
Uitzondering: Kleding die verkocht wordt tijdens de magazijnverkoop 1 x per jaar kan niet  geruild worden!
De kosten voor retourneren (verzenden) komen voor rekening van de klant. Het risico van het retourneren (verzenden) ligt geheel bij de klant
Aansprakelijkheid
Label74 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Label74 verkochte producten.
Wasvoorschriften
Wij adviseren alle kleding handmatig te wassen of met de wasmachine op een fijnwas programma van maximaal 30 graden. Alle kleding binnenstebuiten wassen en strijken, en geen wasverzachter of andere agressieve middelen gebruiken.
Strijken op gemiddelde temperatuur en niet over eventuele applicaties, strikjes, lintjes, roezeltjes en bont. Glansleggings zijn ook niet geschikt om te strijken. De kleding van Label74 is niet geschikt voor het drogen in de wasdroger. Label74 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verkeerd wassen, strijken en drogen van de kleding.
Wijzigingsrechten
Label74 behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de webwinkel tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webwinkel mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Label74.