Home / Info

Info

.

  • Hoe kan ik betalen?
Je betaalt je bestelling vooraf via iDeal, via bankoverschrijving of contant bij afhalen. Na je bestelling krijg je een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de standaard verzendkosten.
Zodra het bedrag bijgeschreven is op de rekening van Label74, is de bestelling definitief. Indien Label74 binnen 3 werkdagen geen betaling heeft ontvangen, vervalt de bestelling automatisch zonder berichtgeving.
iDeal is betalen via online bankieren. De volgende banken zijn aangesloten bij iDeal: ABN/AMRO, Fortis, ING/Postbank, Rabobank, SNS bank en ASN. Wanneer je niet aangesloten bent bij een van bovenstaande banken, kun je het bedrag overschrijven naar onze rekening: 1457.79.998 t.n.v. Label74.
iDeal biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmogelijkheden:
iDeal is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
Controle en overzicht op de betaling
Voor meer informatie zie www.ideal.nl
  • Levertijden
Nadat je bestelling is afgerond, bedraagt de levertijd ongeveer 3 dagen. Bij het uitkomen van de collectie kan dit oplopen. Je wordt altijd per mail op de hoogte gesteld van de status van je bestelling.
  • Verzendkosten
Wij verzenden met PostNL. Voor verzending van onze producten brengen wij verzendkosten in rekening. Deze kosten bedragen €3,50 ongeacht het aantal artikelen dat je bestelt.
Persoonlijk afhalen of terug brengen van een bestelling is ook mogelijk in overleg. De verzendkosten voor het verzenden naar Engeland, Belgie en Duitsland bedragen €9,00. Voor overige verzendkosten naar het buitenland kun je contact met ons opnemen.